Start  ·  Om Malexa  ·  Kontakt

Naglar, manikyr och pedikyr

Malexa Beauty & Nails specialiserar sig på att erbjuda professionella nagel-, hand- och fotbehandlingar med hög kvalité och service. Vi arbetar med komplett hygien för att garantera din säkerhet.

Vi arbetar främst med manikyr och pedikyr, samt nagel-förlängning och förstärkning på naturlig nagel i gel-, akryl, glasfiber/silke eller Extreme och har även pedikyr behandlingar med gel på tånaglar.

Vårt mål är att du ska lämna salongen med vackra, tunna och hållbara naglar. Vi lämnar en veckas garanti på nagelförlängning eller nagelförstärkning med gel.

Ingenting är omöjligt hos oss. Är du nagelbitare som vill ändra ditt beteende samt få vackra naglar och händer så har du kommit rätt. Du kan då välja nagelförlängning med vårt nagelbitarprogram för ett långsiktigt resultat. Har du tunna och sköra naglar är du också på rätt ställe, då vill du kanske göra nagelförlängning eller nagelförstärkning.

Vi har även behandlingar för händer och fötter med sköna anti aging produkter från Pina Parie som är nästa generations spa- och wellness behandlingar. Efter denna hand behandling kan ingen längre se hur gammal du är genom att se på dina händer!

Pina Parie i Sverige!

Vi använder de härliga nagel- och handprodukterna från Pina Parie i nagelbehandlingarna och du kan hitta deras produkter hos oss. Alltifrån nagellack och skulpteringsgel till sköna anti-aging produkter för händer och fötter. För mer information om Pina Parie och deras produkter se www.pinaparie.se.

Är du nagelterapeut, manikyrist eller pedikyrist och är intresserad av att prova dessa högt kvalitativa produkter som har perfekt vidhäftning? Kontakta då oss på Malexa Beauty & Nails som är Pina Paries distributör för Sverige.

Paketpriser
Vi erbjuder även paketpriser för speciella tillfällen tillsammans med våra övriga behandlingar.
Se våra paketpriser →


Om du behöver ändra din bokningstid, var god kontakta mig omedelbart. Avbokning måste ske senast 24 timmar innan behandlingens start. Vid utebliven ankomst eller vid sen avbokning debiteras hela avgiften för behandlingen.

Priser

Förlängning av naturlig nagel
- naturell
- fransk
- helfärgade eller glitter

Förstärkning av naturlig nagel
- naturell
- fransk
- helfärgade eller glitter

Tillägg för glitter, två färg

Rebalansering/återbesök

- naturell
- fransk
- helfärgade eller glitter

Omglansning / mini återbesök (inom 2 veckor)
- naturell
- fransk - helfärgade

- Tillägg för glitter, två färg

Vid återbesök längre än 4 veckor tillkommer 100kr

Lagningar mm
- Lagning per nagel vid återbesök
- Lagning per nagel

Borttagning av material i samband med nytt set förlängning eller förstärkning
Borttagning av material
Borttagning av material inkl manikyr
Borttagning av material inkl manikyr fusion/shellac


650kr
690kr
740kr


550 kr
590 kr
640 kr

50 kr


400 kr
450 kr
450 kr


250 kr
300 kr

50 kr
50 kr30 kr
70 kr


100 kr
200 kr
400 kr
450 kr

Manikyr
Spa manikyr
Klassisk manikyr
Mini manikyr
Manikyr fusion / Shellac

Lackning
Lackning fransk
Lackning vid rebalansering/återbesök

Pedikyr
Pedikyr
Gel på tånaglar / Pedikyr fusion / Shellac

Dekorationer
Kristaller, stickers mm, per nagel
Dekorationer i gel, per nagel


490 kr
390 kr
250 kr
350 kr

150 kr
200 kr
100 kr


450 kr
490 kr


fr 10 kr
fr 20 kr

Behandlingar

Nagelförlängning
Dina naturliga naglar genomgår först en noggrann förbehandling och sedan förlängs med hjälp av tippar och skulpteras med gel material för att bygga upp nageln. Gelen härdas i UVA ljus under några minuter. Du kan välja att få naglar med naturlig- eller fransk look, och även få dem dekorerade.

Nagelförstärkning
Den naturliga nageln prepareras och skulpteras sedan med gel för att göra dem mer hållbara och vackra. Gelen härdas i UVA ljus under några minuter. Här kan du som i nagelförlängingen välja att få naglar med naturlig- eller fransk look, och med dekorationer.

Rebalansering/återbesök
När du har gjort nagelförlängning eller nagelförstärkning bör återbesök göra efter ca 3 - 4 veckor för att fylla på utväxten av nageln, forma och snygga till den. Under behandlingen tas löst gammalt material bort, naglarna och nagelbanden prepareras och nytt gel appliceras. Du kan även välja att få naglarna dekorerade.

Gel på tånaglar
Kortare pedikyr för friska fötter med uppmjukande fotbad, klippning och rensning av tånaglar, samt valfri lackning med gel.

Klassisk manikyr
Behandling för den naturliga nageln på ca 30-45 min, där nagelbanden snyggas till, naglarnas form filas till och poleras för att ge en glansig yta. Dessutom får du en lättare handmassage och lackning av naglarna i valfritt nagellack.

Mini manikyr
Kortare behandling för den naturliga nageln på ca 20-30 min, där nagelbanden snyggas till, naglarnas form filas till och naglarna lackas med valfritt nagellack.

Spa manikyr
Skön behandling på ca 60-90 min med samma moment som i klassisk manikyr och som dessutom innehåller handbad, peeling och handmassage med de härliga anti-aging produkter för händerna från Pina Parie.

Pedikyr
Behandling för friska fötter med uppmjukande fotbad, klippning och rensning av tånaglar, lättare fotmassage med fotkräm och lackning av naglarna med valfritt nagellack.

Spa pedikyr
Skön behandling för friska fötter med samma moment som i pedikyr, och som dessutom innehåller fotbad, peeling och fotmassage med de härliga anti-aging produkterna för fötterna från Pina Parie.