Start  ·  Om Malexa  ·  Kontakt

Välkommen till Malexa Beauty & Nails!

Den kompletta salongen för brud, student, bal, fest och vardag!

Vårt mål är att du ska bli vacker från topp till tå och samtidigt unna dig själv en avslappnande och skön stund. Vi specialiserar oss på att erbjuda professionella tjänster med hög kvalité och service. Vi arbetar även med komplett hygien för att garantera din säkerhet.

Vi gör allt från manikyr och nagelförlängningar till hår och makeup.

Om du så vill ha nagelförlängning, förstärkning eller festliga glitternaglar så har du kommit rätt. Vårt mål är att du ska lämna salongen med tunna, snygga och hållbara naglar. Vi lämnar en veckas garanti på nagelförlängning eller nagelförstärkning med gel.

Vi hjälper dig även gärna med makeup och håruppsättningar eller styling inför fester eller bröllop. Vi ordnar dessutom tjejkvällar, möhippor, svensexor, modell för en dag osv. Vi skräddarsyr helt enkelt en dag eller ett par timmar efter just dina önskemål.

Vi kan även erbjuda ögonfransförlängning i märket Xtreme Lashes. Vi har även försäljning av Xtreme Lashes makeup produkter och tillbehör.

Lite om mig

Jag heter Martina Došen och är diplomerad nagelspecialist, certifierad fransstylist och hårstylist.

Min nagelterapeut utbildning gjorde jag hos Saremco Nail Center i Malmö och examinerades 2006. Jag har sedan dess gått på uppdateringar och dekorationskurser i Scandinavian Manicure AB/NailDtails regi. Jag är sedan 2008 även utbildad i materialet akryl med NSI. Under 2010 har jag utbildat mig i materialen glasfiber och Backscratchers material Extreme.

Under 2009 har jag haft träningskurser med Pina Parie för att kunna hålla utbildningar inom naglar.

Hårstylist utbildningen genomförde jag på Makeupstudion i Malmö och blev klar i juni 2009.

Hösten 2009 gick jag en utbildning inom fransförlänging med märket Xtreme Lashes®. Sedan våren 2010 är jag därmed certifierad lash stylist. Från och med sommaren 2010 håller jag även utbildningar inom fransförlängning.

Det viktigaste för mig är noggrannhet och god hygien vilket är A och O inom nagel- och skönhetsbranschen.